Wanneer de wind om het huis giert en de regen met bakken uit de lucht valt vind ik het echt fijn om stoofpotjes te maken en dit heerlijk stoofvlees van het huis is een favoriet recept. De combinatie van zuur en zoet met de specerijen zorgen voor een heerlijke smaak. Niet iedereen is hier even dol op rundvlees maar de jus lusten ze allemaal. Heerlijk met friet of aardappelkroketjes.
1 kilo runderstoofvlees
50 gram boter
100 ml witte wijn azijn
3 laurierblaadjes
4 jeneverbessen
3 kruidnagelen
4 uien grof gesnipperd
4 eetlepels appelstroop
2 sneetjes ontbijtkoek, in blokjes
evt. 1 el donkerbruine basterdsuiker
Bereiding:
Stoofvlees van het huis
(Gebaseerd op een recept uit De Allerhande)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Stoofvlees wat ik gegeten heb was heerlijk
Dank U :-)