Zin in een salade met wat pit? Misschien dat je deze mais salsa dan eens kan proberen…het ziet er in ieder geval vrolijk uit en eigenlijk vond ik hem ook ontzettend lekker. Als je niet op een streng januari dieet bent is dit ook erg goed weg te krijgen met nacho chips. En ik ben natuurlijk ook niet op een streng dieet in januari…ik ga een heel jaar lang proberen af te vallen.
Veel belangrijker is dat ik in 2014 een gezond eetpatroon wil terugvinden. Het is een tijd lang goed gegaan maar de laatste 2 jaar leefde ik volgens het seafood principe…
I see food and I eat it! 😛
Terwijl ik me ooit zo voorgenomen had om alleen nog maar dingen in mijn mond te stoppen die ik echt lekker vind. Dingen zoals deze salade en de eigengemaakte soepen van de afgelopen weken. Nu op naar het volgende gezonde recept.
Ingrediënten:
1 blikje crispy mais
2 tros tomaten, in blokjes
1/2 rode ui, gesnipperd
1 rode peper, in stukjes
1 avocado, ontpit en in stukjes
1 jalapeno peper, zonder zaadjes en fijn gesneden
handjevol koriander, grof gesneden
sap van 1-2 limes
75 gram feta
Bereiding:
1. Giet de mais af en doe deze in een schaal. Voeg de tomaten, uien, rode peper, avocado, jalapeno peper en koriander toe.
2. Giet het sap van de limes erover en meng alles goed. Voeg naar smaak peper en zout toe en kruimel de feta eroverheen.
Mais salsa
(Gebaseerd op een recept uit Goodfood magazine, augustus 2013)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…