Gado gado is een heerlijk groentegerecht dat je eigenlijk helemaal naar eigen smaak klaar kunt maken. Ja natuurlijk hoort pindasaus, een eitje en tauge er in ieder geval bij. Maar met de groenten kun je volop variëren.
Zoals ik de gado gado hier maak is het meer een soort schaal vol lekkers die je eet met de satésaus als dip.
Mijn dochter is vooral verzot op de aardappeltjes die gekookt worden met kurkuma en gember. Natuurlijk kun je dit ook gewoon eten met rijst en dan de pindasaus, kroepoek en seroendeng eroverheen.
Voor de snelle pindasaus:
Voor de gado gado:
Voor erbij:
Je kunt er ook nog gebakken tofoe of kip bij serveren.
Dit receptje is gebaseerd op een recept van Annabel Langbein uit het boek Simple pleasures
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…