Nu het echt kouder begint te worden is lekker warme havermout in de ochtend best een plan! Ik heb doordeweeks meestal niet echt veel zin om al zo vroeg met potten en pannen in de weer te zijn, mijn havermout maak ik daarom ook graag klaar in de magnetron. En ook deze pindakaas havermout is dan zo klaar!
Het was even zoeken naar de juiste verhoudingen en de juiste magnetrontijd maar op deze manier wordt de pap heerlijk smeuïg maar niet te klef.
Voeg daarna wat pindakaas en plakjes banaan en appel toe en je hebt zeker te weten heel de ochtend geen trek meer.
30 gram havermout
175 ml melk naar keuze (ik gebruik amandelmelk)
eetlepel pindakaas
halve banaan of halve appel, in dunne plakjes
ahornsiroop of honing naar smaak
Dit recept komt van Peanut butter boy, hoe kan het ook anders!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…