Nieuw en op proef in 2015: Wat aten wij deze week?
Deze editie heeft nog weinig foto’s maar ik ga mijn best doen om iedere dag een foodfoto te maken.
Deze week is een beetje vreemde week, nog half in 2014 en alvast een stukje in 2015.
Restje stoofvlees van vrijdag met pommes duchesse en rode kool. Weer erg lekker dat stoofvlees
Pastinaak soep, deze had ik in het weekend al gemaakt omdat ik moest werken die dag.
Lasagne, ik was weer werken. Mijn man maakte deze lasagne voor de rest die vrij waren.
Na het schaatsen hebben we heerlijk gegeten bij vrienden en daar oud en nieuw gevierd…
Maakte ik heerlijke kip Teriyaki met soja boontjes
Friet, gewoon lekker makkelijk.
Hielden we het ook weer makkelijk met een broodje worst.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…