Deze week aten we lekker gevarieerd. Ik heb bijna heel de week, wanneer ik niet werkte, dubbele porties gekookt of een extra gerecht gemaakt om mijn vriezer te vullen.
We gingen even naar de Ikea (te druk) en daarna door naar de Praxis…Totaal verkeerde timing, NAC was net klaar met voetballen (0-0) en we kwamen de parkeerplaats niet meer af!
De wilde plannen voor het diner maar doorgeschoven naar morgen, voor vandaag Chinees gehaald.
Smashed potatoes, snijboontjes en een zelf gemaakte cordon bleu, op verzoek van de middelste! Ik bakte ook nog wat krieltjes omdat mijn dochter daar zo’n zin in had…
Vorige week waren ze weer in de bonus, de verse gevulde pasta! Die aten ze vandaag en ik nam weer een restje mee uit de vriezer voor op mijn werk.
Mosterdstamppotje met prei. Dit zag er zo goed uit op het blaadje in het kooktijdschrift! En het smaakte ook ontzettend goed…ik denk dat het recept nog wel volgt 🙂
Ik maakte ook nog snert volgens een recept van een collega. Lekker met rookworst.
Aziatische kipgehaktballetjes in een blaadje sla! Erbij aten we lekkere plakrijst.
One pot pasta! Deze stond al een tijdje op mijn To-Do lijstje…En hij was onverwachts lekker voor zo’n simpel gerecht.
Een logeetje vandaag…en wat eet je dan? Kip met friet en appelmoes! En natuurlijk een salade erbij.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…