Mijn liefde voor avocado’s blijft voortduren…net zoals die voor sushi trouwens! Deze avocado sashimi is daarom een geweldige snack.
Tijdens mijn zoektocht wat te doen met de Shichimi togarashi kruidenmix die ik gebruikte voor mijn pompoensoep kwam ik een receptje tegen met tada! Avocado in de vorm van sushi.
En dat was echt ontzettend lekker!
Ingrediënten:
1 rijpe avocado
1/2 citroen
shichimi togarashi (Chinees 7-kruidenpoeder)
wasabi pasta
sojasaus
sushi gember
Bereiding:
Snij de avocado in mooie plakjes, besprenkel met citroensap. Strooi er de shichimi togarashi over en serveer met sojasaus, wasabi pasta en sushi gember on the side.
Simpel, erg lekker en ziet er goed uit 😉
Avocado sashimi
(Gebaseerd op een recept van la fuji mama)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…