En daar zit je dan met 3 gebroken botjes in je voet en tot je knie in het gips…koken zit er voor mij voorlopig niet in ? Ik heb nog wel wat receptjes liggen om uit te schrijven maar geen laptop, dus ik probeer wat op mijn iPad. Deze geroosterde aardbeien zijn makkelijk om te maken en zijn heerlijk op ijs of yoghurt, met muesli of koekjes!
Vooral in het begin van het aardbeien seizoen als de ze vruchtjes nog niet op hun zoets zijn is het een geweldige manier om iets leuks te doen met je aardbeien.
Ingrediënten:
1 kilo aardbeien
200 gram suiker
1 eetlepel maizena
snufje zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius. Meng de aardbeien met de suiker, maizena en zout in een ovenschaal. Rooster de aardbeien 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze gaan bubbelen en stuk gaan.
Serveer de geroosterde aardbeien met roomijs en verkruimel er roomboterkoekjes over! Serveer met een blaadje munt.
Geroosterde aardbeien
(Gebaseerd op een recept van Shutterbean)