Een tijd geleden maakte ik een broodje visfilet met doperwtenpuree, chips en tartaarsaus. Ik raakte enigszins geobsedeerd door dit plaatje en moest dit broodje maken!
Wel gebruikte ik hiervoor kant en klare lekkerbekjes, het was een super broodje en ik denk dat het binnenkort nog eens gemaakt gaat worden (Vrijdag ofzo…)
Ingrediënten:
5 eetlepels mayonaise
1 augurk, fijngesneden
1/2 sjalotje, gesnipperd
2 theelepels citroensap
1/2 theelepel Dyon mosterd
1/2 theelepel suiker
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar, heel simpel 😉
Je kunt naar smaak nog extra mosterd of augurk toevoegen.
Dit is ook een heerlijke dipsaus voor komkommer en wortel
Tartaar saus
(Gebaseerd op een recept van Lady and pups)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…