Al aardig wat keren heb ik een gehaktbrood gemaakt en dat was altijd best wel lekker, niet perfect en ook vaak een beetje taai of juist zompig….
Deze keer besloot ik het eens goed aan te pakken en ik begon met een kilo geweldig half om half gehakt van de Hanos! Want tja echte slagers zijn hier in de buurt zeldzaam…
Je merkt dan toch wel duidelijk het verschil met het gehakt van de supermarkt. Dus haal een kilo lekker gehakt en een onsje lekkere rauwe ham en maak een gehaktbrood!
Ingrediënten:
1 kg gemengd gehakt, goede kwaliteit
1 ei
3 eettlepels broodkruim of paneermeel
snuf nootmuskaat (eventueel)
1 eetlepel gedroogde dragon
100 gram Schwarzwalder schinken
Bereiding:
Gehaktbrood
(Gebaseerd op een recept uit Delicious september 2015)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…