Wat te doen met rivierkreeftjes? Nou maak er eens een mini surf en turf mee!
Nu de feestdagen weer in aantocht zijn, ja echt december is niet meer ver weg, zijn dit soort kleine leuk uitziende snackjes altijd een succes. Een beetje chique doet het natuurlijk ook goed!
De pittige chorizo met de iets zoete rivierkreeftjes zijn een heerlijke combi en de frisse dressing maakt het helemaal af.
Ingrediƫnten:
blaadjes sla
chorizo, in halve plakjes
rivierkreeftjes
cress
Voor de dressing:
3 eetlepels limoensap
1 theelepel honing
1 theelepel Dyon mosterd
3 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments