Vorige week wilde ik een eet overzichtje doen, maar toen ik na ging kijken wat ik die week allemaal gekookt had viel dat best een beetje tegen…
Dus proberen we het deze week maar eens, misschien een stok achter de deur om ondanks drukte en avonden werken wat vaker te koken!
Zondag:
We aten verse broodjes en nog wat gestoomde broodjes gevuld met varkensschouder.
Om 5 uur moest ik beginnen met werken, soms maak ik van tevoren al iets klaar en deze keer had ik op zondag lasagne gemaakt.
Ook vandaag werk ik van half 1 tot 9…eten klaarmaken zit er dan echt nooit in. Het werd een restje uit de vriezer voor mij en thuis maakten ze pizza’s.
Woensdag:
Yes! eindelijk weer tijd om te koken vandaag, ik grilde groenten en aardappels, erbij maakte ik een pesto met walnoten.
De middag moest ik extra werken tot 5 uur en daarna nog even op ziekenbezoek, de mannen hadden training…dus werd het toch friet
Vrijdag:
Werken, boodschappen doen, voorbereiden voor morgen…een makkelijke wrap met vis als avondeten!
Vandaag vieren we Sinterklaas, geen pakjesavond maar gewoon samen eten en wat cadeautjes uitwisselen…Ik maakte nasi, sate, gado gado en een speculaas banoffee taart.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…