Ze zijn zout en knapperig deze parmezaan koekjes! En ook zijn ze snel klaar…
Ik vond dit recept voor Parmezaan koekjes in een boek dat ik bestelde bij Amazon.de. Ik bestel daar regelmatig tweedehands boeken en bijna altijd is de kwaliteit beter dan verwacht. Zo ook bij dit boek, slechts 1 ezelsoor en voor de rest zag het er prima uit!
Nou heb ik eigenlijk een ontzettende hekel aan ezelsoren in boeken, daar zijn toch boekenleggers voor uit gevonden…vroeger maakte mijn dochter voor elk boek dat ik las wel een boekenlegger voor me , zo lief!
Maar goed parmezaan koekjes dus, erg zout maar wel heel lekker! De sesam- en maanzaadjes zijn een fijne toevoeging. Ik zou ze eten met een kom soep of verkruimelen over een bordje pasta. Maar als je echt behoefte hebt aan hartige snack kun je ze ook zo van het stokje eten.
Ingrediënten:
80 gram Parmezaanse kaas, geraspt
1 volle theelepel maanzaad
1 volle theelepel sesamzaadjes
Bereiding:
Parmezaan koekjes op een stokje
(Gebaseerd op een recept uit Baking made easy van Lorraine Pascale)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…