Beetje vreemde groente vind ik dat altijd aubergine, wel lekker hoor en zeker in deze geroosterde aubergine caprese!
Salade caprese is een favoriet hier en die smaken gecombineerd met geroosterde aubergine en dan warm is eens iets anders.
Je vult de ingesneden aubergines met mozzarella en basilicum en je gaart ze in een heerlijke tomatensaus.
Ingrediënten:
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook, gesnipperd
paar takjes basilicum, steeltjes fijngesneden
1 blik cherry tomaatjes (400g)
1 eetlepel zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
1 theelepel honing
paar takjes tijm, alleen de blaadjes
2 aubergines
1 balletje mozzarella, in dunne plakken
15 gram broodkruimels
15 gram Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiding:
Lekker met knapperig brood en een frisse salade.
Geroosterde aubergine caprese
(Gebaseerd op een recept uit Goodfood februari 2014)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…