Nog even en dan is het alweer Pasen, het valt zo vroeg dit jaar! Vandaar dat ik alvast deze lemon cheesecake cocktail maakte met advocaat.
Misschien vind je advocaat een ouderwets drankje voor omaatjes die een klein glaasje schenken op zondag met een toefje slagroom? Of misschien kreeg je vroeger zelf wel eens een glaasje met zo’n klein advocaat lepeltje? Mijn oma gebruikte altijd klopklop, bestaat dat eigenlijk nog vraag ik me nu af?!
Maar goed met die advocaat kun je dus ook een heerlijke paas cocktail maken met de smaak van een lemon cheesecake. Gepimpte advocaat krijg je zo dus eigenlijk en lekker dat dat is!
En als je na het maken van deze cocktail nog advocaat over mocht houden, dan zou ik het gebruiken op een pannenkoek met banaan als toetje…je weet niet wat je proeft.
Ingrediënten:
sap van 1 limoen
60 ml advocaat
30 ml melk
30 ml Triple sec
Partje limoen
sliertje sinaasappelschil
Bereiding:
Lemon cheesecake cocktail
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…