De lente is alweer begonnen maar het weer doet nog niet mee…Stamppot is nu nog best wel lekker. Maar een lentestamppotje lijkt me dan nog beter.
Dit gerechtje gebruikt ingrediënten die ook gebruikt worden voor een caesar salad, een bekende Amerikaanse salade, vaak met ansjovis en Parmezaanse kaas. Een favoriet van mijn oudste zoon.
De dag dat ik dit maakte moest ik ’s avonds gaan werken dus ik had al op tijd gegeten en was benieuwd of de rest het lekker zou vinden. Dat was zeker het geval, een simpele maar smaakvolle lente stamppot met radijs en ei.
Ingrediënten:
1 kilo aardappels, geschild en in blokjes
4 eieren
2 eetlepels yoghurt
2 stronkjes little gem, in reepjes
1 bosje radijs, in plakjes
1-2 ansjovisfilets in olie
Parmezaanse kaas
Bereiding:
Je zou ook de gekookte eieren weg kunnen laten en er gerookte kip bij kunnen serveren.
Lentestamppotje met radijs en ei
(Gebaseerd op een recept uit het Jumbo boekje)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Wat een lekker fris stamppotje! Lijkt me heerlijk!! :D
Dank je wel Manon!