Maart 2016…Niet te geloven dat er al een kwart van het jaar voorbij is en we alweer volop naar de lente toe gaan, aardbeien, rabarber, verse doperwten, asperges.
We versierde voor de Pasen eieren die geverfd waren met uienschillen en kurkuma, dat gaf onverwachts veel kleur!
De inspiratie ontbrak een beetje in maart en ook de zin om te bakken was er niet echt, ik wil graag wat afvallen en daarom wist ik soms ook niet zo goed wat te koken ’s avonds. Dat gaat waarschijnlijk wel weer makkelijker worden in de lente wanneer salades veel lekkerder smaken.
Ik maakte al wel een gado gado wrap, die viel ontzettend in de smaak, zelfs zonder wrap.
Maart was helaas ook de maand van de aanslagen in Brussel en het overlijden van Johan Cruijff…
April begint in ieder geval wel goed, we gaan uit eten in Rotterdam bij Jamie’s Italian voor de verjaardag van manlief.
Ik hoop op echt lente in april en misschien al de eerste aardbeien van de boer! zodat ik heerlijke geroosterde aardbeien kan maken…om te beginnen 😉