April 2016 was zo snel voorbij…het is maar goed dat ik af en toe nog op Instagram kan zien wat ik gedaan heb, qua eten dan toch.
Ik bakte er weinig van deze maand, maar wat ik bakte was echt zo lekker.
Ook maakte ik een aantal Tex Mex recepten omdat ik was uitgekozen als bloginsider van Francesca kookt. Ik kreeg daarvoor een pakket met allerlei Tex Mex producten waarmee ik recepten moest verzinnen, zoals bijvoorbeeld deze heerlijke enchilada’s met kip.
Deze Mexicaanse sloppy Joe met gekarameliseerde uien was nog een ander Mexicaans gerechtje dat ik maakte!
Het laatste recept dat ik nog ga maken komt in mei online…
Stephanie van de blog great little kitchen vroeg me om een keuken tour! Deze komt ook in mei online, vond het heel leuk om hieraan mee te doen!
Helaas was het ook de maand waarin Prince overleed…
En dan nu bijna mei! Dat betekent Moederdag en de verjaardag van mijn dochter! Maar eerst een weekje lekker vrij met zijn allen en daarna veel werken op de bloedbank.
Ik hoop dat het weer zich ook van een wat betere kant laat zien komende maand, ik heb wel behoefte aan een beetje warmte!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Oh ja dat asperge taartje lijkt me heerlijk!! Moet ik ook eens maken! En ik ben heel benieuwd naar de keuken tour! :D
Dank je Manon! Ja ik ben ook wel heel benieuwd eigenlijk, ik deel het tegen die tijd wel op Instagram :-)