Deze kippensoep met ei en citroen oftewel avgolemone zag ik op Instagram voorbij komen en die zag er heerlijk fris uit. Het is een Griekse soep die dikker wordt door een ei en heerlijk fris door de citroen. Deze soep is simpel om te maken en echt heel erg lekker.
Soep wordt wel gezien als een echt herfst of winter gerecht maar deze soep heeft een frisse smaak en is ook erg geschikt voor de lente of zomer. En ik vind dat soep gewoon kan in elk jaargetijde.
Ingrediƫnten:
500 gram kipfilet
1,2 liter kippenbouillon
100 gram rijst
2 eieren
1-2 eetlepels citroensap
zout en peper
olijfolie
peterselie blaadjes
Bereiding:
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…