Juli 2016…was heel anders dan vorig jaar juli! Vorig jaar rond deze tijd begon ik net weer een beetje rond te lopen en ik had echt het idee dat ik amper mooie zomer gerechten gemaakt had. Maar dat heb ik best wel goed gemaakt in 2016!
Ik maakte ijs en salades, hapjes en gerechten voor verjaardagen en ik ging uit eten. Ik maakte ook heerlijk verfrissende drankjes, zoals deze gin tonic met perzik.
Natuurlijk staken we de barbecue aan en ik grilde tequila en limoen garnalen
We vierden dus verjaardagen! Allebei de oma’s werden 70 en ik maakte 2 keer pulled pork en coleslaw. Een keer echt als hapje en de andere keer als onderdeel van een maaltijd.
Mijn oudste werd 18 en op zijn verjaardag ging hij gourmetten met vrienden! Hier zijn natuurlijk geen foto’s van want jongens van die leeftijd gaan niet graag op de foto 🙂
En op mijn eigen verjaardag zouden we eerst uit eten gaan, maar omdat het al een paar hele drukke weekenden waren met allerlei feestjes hebben we dat even uitgesteld….Een tante werd 80 en ook die nam ons mee uit eten, echt verwend.
Ook kreeg ik een leuk pakketje binnen van Boursin en mag ik hiermee wat lekkers gaan maken als bloginsider van Uit Paulines keuken.
En nu op naar augustus, nog heel even geduld en dan heb ik vakantie. Ik wil graag wat bijzondere dingen klaarmaken. Maar vooral wil ik lekker uitrusten en relaxen om fris en fruitig te beginnen aan een nieuw schooljaar…
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…