Op vrijdagavond is vind ik het altijd fijn om iets makkelijks te eten, favoriet is stokbrood met allerlei lekkers (of friet natuurlijk). Deze frittata met antipasti is daar eigenlijk een soort van variatie op. Schrik niet maar deze eieren gaan 2,5 uur in de oven! En deze mega frittata wordt gemaakt met 15 eieren!
15 eieren
60 ml olijfolie
60 ml slagroom
25 gram Parmezaanse kaas, geraspt
1 theelepel nootmuskaat
1 teen knoflook, geperst
Voor erbij:
prosciutto, salami, olijven, zongedroogde tomaten, mozzarella, geroosterd brood, tomaten, basilicum
Het ei is ook de volgende dag nog lekker op een broodje.
(Gebaseerd op een recept uit de Delicious)
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…