In augustus 2016 deed ik een ontdekking, het was een kaasje! Geen gewoon kaasje hoor maar burrata. Ik gebruikte het op een toastje met wat pittige waterkers en zoete kersen. En binnenkort heb ik nog een receptje voor een tosti met burrata!
Ook maakte ik kaasbroodjes, gewoon met kant en klaar deeg uit een blikje en daar stopte ik Cheddar kaas en een beetje mosterdpoeder in.
Natuurlijk was er in augustus niet alleen maar kaas, het was ook de maand dat we op vakantie gingen. Een stedentrip naar Dublin. We hebben heel veel gezien, gedaan en natuurlijk ook gegeten.
De lekkerste koffie dronken we bij Fallon and Byrne! Het Guinness museum is ook zeker een bezoekje waard.
Dublin is een erg prettige stad om te zijn, goede sfeer en genoeg winkels en restaurantjes. Het openbaar vervoer is overzichtelijk en als je wilt kun je zelfs naar de zee.
En met mijn Boursin zonnetje (tarte soleil) won ik een prijs, ik mag begin september naar een vrijdagmiddagborrel samen met de andere prijswinnaars en de bloggers in de Westergasfabriek!
Nu op naar september, eerst nog een paar daagjes genieten van mijn vakantie en dan met frisse tegenzin weer aan de slag 😉 Natuurlijk hoop ik wel nog op en mooie nazomer en een overdaad aan Hollands fruit.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…