Normaal eten we onze Bugles altijd met heksenkaas of natuurlijk met die kruidenkaas uit een tube. Maar deze keer bedacht ik 3 Bugles vultips als bloginsider voor de blog Laura’s bakery. Deze dips zijn weer eens iets anders en stuk voor stuk erg lekker!
Als eerste maakte ik een heel simpele chorizo dip, beetje pittig en een beetje zoet.
100 gram zachte chorizo
3-4 eetlepels crème fraîche
honing
geroosterde amandelen, fijngehakt
Daarna maakte ik een zoete uien dip, kost wat meer tijd maar verder heel simpel om te maken.
olijfolie
boter
2 zoete uien
1 theelepel bruine suiker
1 teentje knoflook, geperst
100 gram roomkaas
100 gram Griekse yoghurt
bieslook
Als laatste maakte ik een heerlijk frisse labne dip met sinaasappel en hazelnoot:
Het recept daarvoor vind je hier, deze vond ik zelf het lekkerste! Heerlijk fris en toch een klein beetje pittig.
Vond het erg leuk om na te denken over alternatieve Bugles vultips en eens iets anders te proberen. En misschien heb ik jullie nog wel op een ideetje gebracht! 😉
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments