September 2016 begon al goed met een dagje Antwerpen en een etentje. We hadden natuurlijk nog wel vakantie.
Ook ging ik naar het vrijmiboursin event omdat mijn tarte soleil met Boursin tot de leukste inzendingen behoorde. En ik kon het bijna niet geloven maar ik won de eerste prijs! Een thuis diner voor 4 personen. Begin oktober gaat het gebeuren!
En de volgende wedstrijd diende zich begin september ook alweer aan: Zo mooi mogelijk een gerecht op de foto zetten gemaakt met de Hello Fresh box die ik thuisgestuurd kreeg!
En dan maakte ik ook nog 3 verschillende dips voor bugles. Weer eens iets anders dan heksenkaas of kruidenkaas uit een tube.
We hadden een gin proeverij in een oude molen en omdat dat zo goed beviel wil ik het thuis ook nog graag een keer doen ?
Eindelijk werd het halverwege de maand wat koeler en vond ik de moed om iets te bakken! Koekjes, cakes, soepstengels…En natuurlijk kookte ik ook weer soep deze maand!
En nu is het alweer bijna oktober, niet echt te bevatten omdat we nog zo lang hebben kunnen genieten van prachtig weer…
Volgende week wordt er bij mij thuis dus luxe gekookt door een echte chef kok en eind van de maand is het alweer herfstvakantie. Ik ben van plan om te gaan genieten van soepjes, stoofvlees en heerlijke baksels!
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…