Een aantal van deze koffiekopjes zijn nog van mijn oma geweest. Ik vond het heel leuk om ze te gebruiken om er kokos frambozencakejes in te maken.
Ik ben dol op frambozen en op kokos en deze cakejes zijn super simpel om te maken! Wel zijn ze op zijn lekkerst als ze nog wat warm zijn. Je kunt ze goed opwarmen door ze even een half minuutje in de magnetron te zetten voordat je ze gaat eten. Zeker een aanrader!
6 eetlepels frambozenjam
140 gram zelfrijzend bakmeel
85 gram gedroogde gemalen kokos
140 gram lichtbruine basterdsuiker
3 grote eieren
100 gram boter, gesmolten
200 ml kokosmelk
50 ml zoete gecondenseerde melk, of gewone melk
slagroom, geklopt
De inspiratie voor de kokos frambozencakejes in koffiekopjes
Dit recept is losjes gebaseerd op een recept uit een oude Elle eten
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…