Oktober is stiekem mijn favoriete maand, de herfst is zo mooi en het weer laat het toe om te bakken en te stoven. In oktober 2016 was dat niet anders, het was echt genieten! Nog heel veel mooie dagen en af toe zo’n koude of natte dag waarop het lekker is om binnen te blijven.
We gingen naar de open dag van de Walnoothoeven, ze hebben daar vrije uitloopkippen en kalkoenen, een pluktuin en speciaal voor de open dag ook lekker eten.
De eerste week kwam er ook een chef kok bij mij koken en we hebben heerlijk gegeten! Het is zo relaxed en bijzonder dat iemand heerlijk luxe eten voor je klaarmaakt in je eigen huis.
En ik won alweer een prijs! Met mijn heerlijk frisse labne dip voor bugles die ik maakte voor Laura’s bakery.
Aan het eind van de maand was het herfstvakantie en we hadden allemaal nog lekker wat daagjes vrij.
We gingen shoppen in Den Haag en ook naar het katten café.
Vandaag is iedereen weer begonnen met school, stage en werken en vanavond mag ik zelf weer aan de slag, maar ik blijf die maandagochtenden na een vakantie verschrikkelijk stil vinden…
Nu op naar november, ik ga proberen om alvast wat kerstrecepten te maken. Ik hoop op nog wat heldere dagen zodat er foto’s gemaakt kunnen worden. Met het begin van de wintertijd is het altijd weer lastiger om foto’s van het avondeten te maken…
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…