En ineens had ik de smaak te pakken en maakte ik nog maar eens risotto. Het roeren in een pan en het geduldig wachten totdat de rijst precies is zoals je hem wil hebben vind ik heerlijk relaxed. En in deze risotto met chorizo, venkel en bier zit eigenlijk alles waar ik op dit moment nogal dol op ben.Normaal maak ik eigenlijk bijna altijd mijn zeer geliefde risotto met zoete aardappel en iedereen is daar dol op. Deze risotto met chorizo werd ook helemaal goedgekeurd en mijn 2 geheelonthouders proefden weinig van het bier.
Ik vond dit recept in een reclame voor een biermerk.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…