November 2016 begon koud en nat…het ergste is nog het feit dat het weer zo vroeg donker is en foto’s maken van het avondeten nu bijna niet meer te doen is. Dus ik probeer in het weekend al vroeg iets lekkers klaar te maken en op de foto te zetten. Vaak eten we dit dan later op de dag zoals bijvoorbeeld sushi rolls (recept komt nog online) of een maaltijdsoep.
En toch heeft de herfst ook wel wat gezelligs! In plaats van een bbq met vrienden eten we samen stoofpotjes en toetjes die ik met mijn dochter maak.
De katten zijn lui en we maken het gezellig in huis, nee nog geen kerst…want alhoewel wij niet echt meer Sinterklaas vieren mogen de kerstspullen echt niet binnen voor 5 december!
Wel maakte ik alvast een kerststukje op mijn werk 🙂
December belooft een gezellige maand te worden, gourmetten met het gezin en eten met de familie om toch het 5 december gevoel een beetje te creëren. Rond de kerst gaan we uit eten met vrienden en dan naar de grote markt in Breda waar dit jaar het glazen huis staat!
Verder wil ik kerstrecepten maken en die nog op tijd hier op mijn blog krijgen….maar of dat gaat lukken…
Hebben jullie al leuke plannen voor december?
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…