Mijn broer bracht saffraan voor mij mee uit Turkije. En die gebruikte ik om deze gele paprika soep nog geler te maken en een heerlijke smaak te geven. Door de sesam sterren die ik erbij maakte is dit best wel een mooi kerstgerechtje.
Natuurlijk is een rode paprikasoep ook erg leuk om met de kerst te maken. Het voordeel aan zo’n paprika soepje is dat ze niet al te zwaar zijn als voorgerechtje en dat ze echt ontzettend simpel om te maken zijn zodat je meer tijd kunt besteden aan het maken en bedenken van het hoofdgerecht maar toch vooral het toetje 🙂
Voor de soep:
Voor de topping eventueel crème fraîche en peterselie
Voor de bladerdeeg sterren:
Dit simpele receptje stond in een Delicious en ik wilde deze graag maken omdat er saffraan door gaat!
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments