Voor deze prachtige trifle met sinaasappel gebruikte ik café noir om een koekjes crumble te maken. Vroeger hadden we die vaak thuis, ik vond ze niet eens heel lekker maar dat laagje van de koekjes aflikken was wel heel leuk.
Dit toetje ziet er feestelijk uit, is snel om te maken en en de smaken zijn bijzonder. Ik vind dit gerechtje best wel geschikt als afsluiter voor een heerlijk kerstdinertje!
Je kunt alle onderdelen afzonderlijk bewaren in bakjes en wanneer het tijd is voor het dessert hoef je alleen de glazen nog te vullen. Deze hoeveelheid is voor 2 flinke glazen of 4 kleinere glazen.
Ik vond deze combi in een Delicious maar paste het recept aan om het simpeler te maken.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…