Deze keer mocht ik voor de foodblogswap koken van de blog de keuken van de zoete inval. Er stonden aardig wat zoete recepten op de blog van Catherina die een drukke moeder van 4 kinderen is. Ik besloot nog maar eens koekjes te bakken omdat ik nu eenmaal in een koekjes bak flow zit. En omdat het nog net kon maakte ik kerstkransjes van het recept voor citroenkoekjes.
Ik paste het recept een beetje aan en gebruikte in plaats van citroenrasp, sinaasappelrasp omdat ik dat zo mooi bij de kerst vind passen. Ook versierde ik de koekjes met wat chocolade gewoon omdat ik daar zin in had. Kan je wel vertellen dat deze koekjes de kerst niet gehaald hebben!
1 ei
150 gram boter
100 gram witte basterdsuiker
200 g bloem
Snufje zout
Rasp van 1 sinaasappel
100 gram chocolade
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…