Zalm en roomkaas is natuurlijk een klassieke combinatie, dus ik besloot roggebrood met zalm en roomkaas te maken en daar nog wat lekkers aan toe te voegen. Het is een simpel hapje maar toch best wel chique.
Het receptje is natuurlijk echt wel makkelijk, amper een recept te noemen maar ik vond het toch wel leuk om even te delen omdat bijna iedereen in deze drukke tijden op zoek is naar simpele maar toch lekkere dingen. Roggebrood met zalm en roomkaas is ook een lekkere snack bij de champagne met oud en nieuw. Naast de oliebollen natuurlijk 🙂
Steek met een vormpje of een glas rondjes uit de plakjes roggebrood. Smeer er een laagje roomkaas op. Leg daar een plakje zalm op en schep er een beetje viskuit op. Pluk blaadjes van de dille en strooi die over de zalm. Serveer op een mooi bord.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…