Met dit winterse weer zijn stoofpotjes ideaal en als je eens een keer iets anders wil dan een stoofschotel met vlees zijn bonen echt ideaal! Dit bonen stoofpotje met groene bladgroenten houdt het midden tussen een stevige bonensoep en stoofgerecht met lekker veel saus 🙂
Ik gebruikte aduki bonen in dit stoofgerecht maar gebruik gewoon gedroogde bonen die je in huis hebt of graag eet en pas de tijden aan. Sommige bonen moet veel langer weken en andere misschien wel helemaal niet.
Begin een dag van te voren met dit recept als je je bonen moet weken.
Natuurlijk kun je ook andere groene bladgroenten gebruiken zoals bijvoorbeeld babyboerenkool of een andere stevige sla soort.
Dit recept stond al heel lang op mijn to make lijstje. Ik had het gevonden op How sweet it is, ik gebruikte ingredienten die ik in huis had.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…