Dit receptje bevat twee van mijn favoriete ingrediënten en dan in een salade! Bietjessalade met burrata en daarbij doen we dan nog pistachenootjes.
Sinds ik van de zomer de romige burrata ontdekte maakte ik er al hapjes mee en een heerlijke tosti.
Bietjes geven alles een mooie kleur, inclusief je handen. Maar tegelijkertijd zijn ze heerlijk zoet en aards. Ik gebruik ze heel graag in allerlei verschillende gerechten en nu dan ook in een salade.
Deze salade is lekker als bijgerechtje maar zeker ook als lunch met roggebrood.
De Allerhande was hier mijn inspiratiebron, zoals vaker.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…