De volgende in het rijtje stamppotjes. En deze bloemkoolstamppot is echt zo lekker! De spinazie, Amsterdamse uitjes en ook de heerlijke komijnekaas zorgen voor lekker veel smaak!
Door de Amsterdamse uitjes even aan te bakken worden ze lekker zoet en kaas hoort natuurlijk gewoon bij bloemkool.
Bloemkool is echt 1 van mijn favoriete groenten, al vanaf dat ik heel klein ben. Ik las ergens dat bloemkool de nieuwe trend wordt in 2017…daar kan ik me niet echt in vinden want volgens mijn bescheiden mening is bloemkool al jaren trendy 😉
Bloemkool is een erg veelzijdige groente, naast dat je het kunt roosteren of rauw kunt eten is het ook erg geschikt voor een stamppot.
Ik zag die gebakken Amsterdamse uitjes in een Delicious en bloemkoolstamppot kan natuurlijk niet ontbreken op mijn blog.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…