En dit is alweer de derde stamppot! Een heerlijke Mexicaanse stamppot met pittige kip. Er is een reden dat ik deze tot het laatst bewaard hebt want het beste bewaar je altijd tot het laatst. En deze stamppot met zowel zoete als gewone aardappels is echt ontzettend lekker.
Ook de kip die eigenlijk heel simpel klaargemaakt is viel goed in de smaak. De tortilla chips en salsa saus zijn natuurlijk altijd goed met pubers in huis 🙂
Deze Mexicaanse stamppot is weer eens wat anders door het mengsel van gewone en zoete aardappels, maar ook de bonen die erdoor gaan maken deze stamppot speciaal en heerlijk vullend.
Voor de kip:
Voor de stamppot
Voor erbij:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…