Op deze manier maak je snel een kleine hoeveelheid seroendeng. Seroendeng is een mix van kokos en pinda’s en dit wordt op smaak gebracht met specerijen.
Seroendeng is erg lekker bij de nasi of bij geroosterd buikspek en onmisbaar bij de gado gado. Ook maak je er een rijsttafel helemaal mee af. Natuurlijk hoort er dan ook nog kroepoek, sambal en atjar bij.
Het is echt de moeite om zelf te maken, het is zoveel lekkerder dan het kant en klare spul uit een potje en het is eigenlijk heel simpel om te maken.
Het kan ineens snel gaan met het bruinen van de kokos, hou het goed in de gaten. Schep het gelijk op een bord als het klaar is zodat het niet na bruint in de warme pan.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…