Deze appeltaart loempia’s stonden al een tijdje op mijn to-make lijstje. Aan het begin van het nieuwe jaar schoon ik dat lijstje altijd netjes op en zo kwam ik deze weer tegen.
Ze bevatten wel een beetje suiker maar deze snacks zijn niet te groot en er zit fruit in dus nog een redelijk gezond tussendoortje.
Je kunt deze zoete loempia’s maken in de oven of frituren, maar ik maakte ze in de airfryer en dat ging echt super makkelijk.
Deze zoete loempia’s zijn het lekkerst als ze nog warm zijn.
Ik zag deze voorbij komen op de blog Probably this, maar heb ze niet gefrituurd.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Kan je deze ook vegan maken door de custard poeder te vervangen?
Ja zeker, je kunt het custard poeder gewoon weglaten of een heel klein beetje bloem of maizena gebruiken om het vocht van de appels op te nemen.