Deze geplette krieltjes of smashed potatoes maak ik al heel lang regelmatig, maar ook dit recept staat nog niet op mijn blog…Dit komt omdat ze eigenlijk zo gewoon gaan lijken als je ze vaker maakt.
Maar dat zijn deze platte aardappeltjes echt niet, ze hebben erg veel smaak zijn leuk om te maken en ze zien er zo leuk uit! Dus nu ga ik dan toch eindelijk dit receptje delen.
Doordat je de krieltjes plet heb je meer oppervlakte die lekker knapperig wordt. De binnenkant blijft nog een beetje zacht en die combinatie maakt deze aardappeltjes onweerstaanbaar.
Je kunt deze heerlijke knapperige aardappeltjes op smaak maken met allerlei kruiden, tijm, rozemarijn en rode peper zijn bijvoorbeeld erg lekker. Dit is weer zo’n gerechtje waar Pinterest mee vol staat en de variaties zijn eindeloos. Als je wat tijd over hebt zou ik daar zeker even een kijkje nemen 😉
Je kunt in plaats van olijfolie ook gesmolten boter gebruiken.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…