Groenten roosteren is iets dat ik regelmatig doe, het is zo simpel en erg smaakvol. Voor deze salade met geroosterde groenten gebruikte ik pastinaak, knolselderij en wortel, dat is echt een heerlijke combi.
Je kunt deze geroosterde groenten natuurlijk gewoon zo eten met een aardappeltje en een stukje vlees maar nog veel lekkerder wordt het als je ze lauwwarm door een stevige slasoort mengt.
Natuurlijk kun je allerlei soorten groenten gebruiken, zoete aardappel, bietjes en uien zijn ook erg lekker geroosterd! In dit gerechtje is de combi van de zoete wortels, beetje bittere pastinaak en de kruidige knolselderij echt perfect in een salade!
Je kunt er ook nog een gepocheerd eitje bij serveren en dan heb je een heerlijke lunch.
Ik zag een zo’n soort salade op bon appétit en maakte daar een simpele versie van.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…