Deze spring rolls met bacon, sla en tomaat zijn simpel om te maken en echt ontzettend lekker. Ze zijn een leuke twist op de klassieke BLT sandwich!
Een tijdje geleden alweer maakte ik ook spring rolls met een lekker dipsausje. En eigenlijk horen er dus rijstnoedels in deze rolletjes maar met lekker veel sla en tomaat en met een plakje bacon mis je dat helemaal niet. Een BLT spring roll is een heerlijk alternatief voor een sandwich 😉
Je hebt deze snel in elkaar gerold en zo maak je eens iets anders klaar voor je lunch.
6 rijstpapier vellen
knapperige sla
1-2 tomaten, in reepjes en zonder zaadjes
6 plakjes bacon, gebakken
verse kruiden, zoals munt of basilicum
Voor de sriracha mayonaise:
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel sriracha hotsaus
Klik hier voor een filmpje om te zien hoe spring rolls gemaakt worden.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…