Ook deze maand deed ik weer mee met de foodblogswap en ik maakte iets van de blog van Jody, ongewoon lekker. Ik koos voor deze gevulde chocolade eitjes omdat ik nog graag iets leuks en simpels wilde maken voor de Pasen.
De blog van Jodie staat helemaal vol met allerlei leuke, lekkere en vaak bijzondere recepten. En niet alleen dat maar ze is ook dol op bier, wijn en gedestilleerd en ook daarover is genoeg info te vinden op haar blog.
Zelf lust ik wel advocaat en ik vind dat ook echt bij Pasen horen maar de pubers vinden dat gele drankje helemaal niet lekker. Ik besloot om een aantal eitjes te vullen met advocaat en andere met slagroom.
Dit zoete gerechtje is echt zo simpel en ideaal om tussen de eieren op de brunchtafel te zetten met Pasen of te geven als extra lekker chocolade eitje bij een kopje koffie of thee.
Ik gebruikte chocolade cake en paas meringues maar je kunt elke soort cake gebruiken of zelf meringues maken.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Wat een leuk idee!
Dank je, vond ik ook hoor!