Al zolang wilde ik gemarineerde geitenkaas maken, ik vind het er altijd zo prachtig uitzien met die verse kruiden. De geitenkaas wordt ook echt heel lekker door de smaken van de verse kruiden, peper en olijfolie.
De geitenkaas is lekker als hapje, ook op een stukje stokbrood met wat sla is deze geitenkaas heel erg goed te doen. De olie is ook nog lekker nadat de geitenkaas op is, je kunt die kruidenolie bijvoorbeeld gebruiken als sladressing of op avocado toast.
Gebruik kruiden, chilipeper en zout en peper naar smaak.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…