Deze gefrituurde geitenkaas is weer zo’n gerechtje dat ik tegenkwam op het web en niet meer uit mijn hoofd kreeg! Het idee om een krokant korstje te maken met pistachenootjes vond ik geniaal en ik werd ook erg blij van het resultaat.
Het receptje bleef een tijdje op mijn lijstje staan maar toen ik eenmaal de moed gevonden had heb ik ze gewoon maar 2 x na elkaar gemaakt. Nu zit ik ook wel een beetje in een kazige periode want ik maakte ook al hapjes met geitenkaas. Deze geitenkaas met een knapperig korstje is dan weer heel lekker op een salade!
Mijn geitenkaas was al verdeelt in mooie plakjes, wat heel handig is.
Het helpt om de rondjes steviger te houden als je de gepaneerde geitenkaas voor het bakken nog even een uurtje in de koelkast zet.
Ik gebruikte deze geitenkaas met pistachekorstje om een salade mee te versieren, maar ze zijn natuurlijk ook lekker op een broodje met wat sla en wat druppeltjes honing.
Dit recept zag ik op Half baked harvest, ook de salade ziet er heerkijk uit met de geitenkaas.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…