Eigenlijk is deze toast met Hüttenkäse en banaan simpel en misschien niet eens een recept…maar ik wil het toch met jullie delen omdat het echt ontzettend lekker is en weer eens iets anders dan banaan en pindakaas op je boterham.
Hüttenkäse is lekker fris en een beetje kwarkachtig. Ook bevat het weinig vetten en koolhydraten maar wel veel eiwitten. Het heeft een korrelige structuur in en dat is misschien een beetje vreemd maar eigenlijk merk je er niks van als je het eet.
Vaak wordt de Hüttenkäse gebruikt in hartige gerechten maar deze keer besloot ik er een zoete toast mee te maken.
Het is hier lekker vakantie en dan hebben we wat meer tijd voor een uitgebreid ontbijtje of een lekker lunch en dit is dan perfect!
Verdeel de Hüttenkäse over de toast, beleg met de plakjes banaan. Strooi er de pistache nootjes, hennep zaad en een beetje honing over.
Natuurlijk kun je de ingredienten aanpassen:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…