Deze heerlijke gestoomde vis met pesto maakte ik al eens eerder en ik vond dit gerechtje echt ontzettend lekker en ook erg mooi om te zien. Maar foto’s maken lukte toen niet in verband met de wintertijd. Eigenlijk helemaal niet erg want het is geen straf om dit klaar te maken en al helemaal niet om te eten!
Witvis zoals kabeljauw of pangasius is erg simpel om klaar te maken. Deze vis heeft niet veel smaak dus je kunt ieder smaakje dat je wilt toevoegen aan deze vissoorten. In dit geval koos ik voor een frisse pesto met gember en limoensap.
Voor de pesto:
Wij aten deze vis met gebakken aardappeltjes en broccoli maar deze vis is ook erg lekker met rijst en een groene groente.
Ik zag een recept voor gestoomde vis met pesto in een geweldige kookboek van Matt Preston en maakte daar een eigen versie van.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…