Op mijn blog waar erg veel kip recepten te vinden zijn mag een recept voor deze plakkerige Thaise kippenvleugeltjes natuurlijk niet ontbreken. Deze heerlijke kipkluifjes danken hun smaak aan gember, citroengras en chilivlokken.
Vroeger haalde mijn moeder soms tv kluifjes bij de poelier, daar werden ze gegrild aan het spit. Of eigenlijk worden ze daar gegrild aan het spit, die poelier heeft nog steeds dezelfde tv kluifjes in hun assortiment en eigenlijk moet ik eens gaan proeven of ze nog net zo lekker zijn als vroeger!
Deze vleugeltjes laat je garen en karameliseren in de oven. Wel even anders dan aan het spit maar ze zijn echt zo lekker. Natuurlijk ook veel makkelijker, want de meeste mensen hebben vast geen spit om kip te grillen thuis 😉
De kippenvleugeltjes zijn een lekker snack om zo te eten maar ook lekker met rijst en gewokte groenten.
Laat het vooral weten op  Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…