Laatst aten we een salade, makkelijk en snel omdat ik ’s avonds nog moest gaan werken en iedereen dan zijn eigen eten op kon scheppen. We misten eigenlijk een stukje vlees, het liefst weer kip natuurlijk. Dus de volgende dag besloot ik dat goed te maken en maakte ik deze geroosterde kip met Italiaanse kruiden en tomaten.
Dit was een erg lekkere en simpele kip maaltijd en het enige wat ik er verder nog bij serveerde waren wat gebakken aardappeltjes. Dit is een ideale maaltijd voor de komende week met het prachtige weer dat ze ons beloven. Je schuift de bakplaat in de oven en laat die al het werk doen terwijl jij buiten geniet van de hoognodige zonnestralen.
Natuurlijk kun je ook andere kruiden en groenten gebruiken voor deze maaltijd, ook kun je de kippenbouten vervangen door kippendijfilet als je echt niet van kluiven houdt. Dan is de oventijd wel wat korter.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…