Volgende keer maak ik een dubbele portie van de heerlijke Indiase saucijzenbroodjes! Deze gevulde broodjes zijn net wat pittiger dan een normaal saucijzenbroodje. De specerijen die je toevoegt zorgen voor dat pittige en de rijst zorgt voor een lekkere bite.
Deze Indiase saucijzenbroodjes worden bestrooid met wat nigella zaadjesĀ maar je zou ook sesamzaadjes kunnen gebruiken. Ze zijn heerlijk als lunch maar ook geschikt als een simpele avondmaaltijd met een lekkere salade. Of waarom niet in stukjes serveren als een hapje op een feestje.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Volgens mij ben je vergeten het gehakt op te nemen in de ingrediƫntenlijst.
Lijkt me heel erg lekker. Ga dit zeker op termijn maken Bedankt voor je recept. Groet, Petra
Ja klopt, heb het gelijk aangepast. Dank je wel! Groetjes Arieta