Dit is echt een lazy cookie…Zo’n baksel voor wanneer je wel iets wil maken maar het heel erg simpel wil houden, dan bak je deze pindakaas koekjes. Het enige probleem is wel dat je ze af moet laten koelen om echt te kunnen genieten van de knapperige buitenkant en de zachte binnenkant.
Het is wel bijzonder dat wanneer je pindakaas bakt je een heerlijk koekje krijg, bloem heb je niet nodig. Voor deze koekjes gebruikte ik Skippy pindakaas, deze koop ik niet vaak want is zo lekker dat ik de hle pot zo leeg zou eten 🙂
Ik maakte al eens eerder pindakaas koekjes, deze koekjes hadden nog wat extra ingredienten en zijn ook zeker de moeite waard.
Met deze hoeveelheid maak je ongeveer 9 koekjes, je kunt de hoeveelheid makkelijk verdubbelen.
Meestal zie je dit soort koekjes plat geduwd en met streepjes van een vork erin, maar zo bol vind ik ze zeker zo mooi!
Deze stonden al een tijdje op mijn to do lijstje nadat ik ze tegenkwam op Smitten Kitchen
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…